DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

Klämfredag

Publicerad 2014-05-30 10:44:28 i Inläggen,

Här sitter jag i soffan framför Malou efter 10, med trötta ben & en mätt mage. Frukosten bestod som "alltid" av gröten med kanel, banan & kardemumma toppad med jordnötssmör. Ägget fick dock intas tidigare i morse för att undvika hungerstrejk från magen! Ett ägg innan morgonträning gör susen för mig - det ger en bra mättnadskänsla!


Nyduschad & rätt trött i kroppen börjar denna fredag. Jag ska strax göra ett ryck för att klä på mig & ge mig ner på stan för att träffa mamma för en "personal shopper"-runda. Mammsen är på jakt efter en maxi/långklänning & jag har redan gjort grundjobbet genom att reka butikernas utbud så detta kommer gå kanon ;)


Senare idag ska jag hålla terminens sista Russian Circle-pass & jag är laddad till tusen! Det blir kondition & styrka i olika former till hög musik, det kan inte bli mycket bättre en fredagkväll! 


Bild från idag (för att jag var ensam på gym, så då passar man väl på att göra ett glest försök till någon form av pose). Anledningen till att jag börjar blogga mer & uppdaterar min Instagram är att jag hoppas på ett samarbete. Ett samarbete med ett grymt team så jag kan tävla i slutet av detta 2014!!

Så nu är det sagt & ute i världen!

Mer info & detaljer följer för den som läser såklart, men man vill ju inte ta ut något i förskott. 
Håll ut kära vänner - tillsammans fixar vi det ;)

Annars väntar jag spänt på min order från MM Sports med bl.a. ett tyngdlyftar-bälte! Som ett barn i väntan på julafton <3


See you / DK


Powernap på tåget är väl inget fel

Publicerad 2014-05-27 08:43:49 i Inläggen,

God morgon! Dagen började bra kl 05.00. Då svepte jag en drink bcaa & cyklade mot gym always fitness 24 för ett benpass med fokus på baksida! Det tog emot lite när jag satte igång med raka marklyft..men med tiden blir man lite varm i kläderna & det går bättre. DOCK hade jag ju de bulgariska split-squatsen tätt följande på de raka marklyften & den övningen är aldrig motiverande tyvärr - speciellt inte bär du vet att du ska köra med dropset (a) Hur som helst är ALLT gjort som jag skulle göra & jag ökade vikten i bl.a. bulgariska & raka mark! 
Väl hemma igen blev det dusch, drink nr 2, riskakor & packning av alla lådor å burkar som ska med till skolan! Frukost, mellanmål x 2 & lunch :) Nu är det tågresa som gäller i 40 min & jag ska utnyttja den på bästa sätt - blundandes ;)

Hemma ska jag påbörja min beställning från MM Sports tänkte jag, &. Anledningen till att jag skriver "påbörja" är för att om jag känner mig själv rätt kommer jag inte vara helt säker på vad jag ska ha HaHa. Lite grubblande å velande har väl ingen dött av ;) 
Var handlar ni era kosttillskott? 

See you / DK


Lördag

Publicerad 2014-05-24 18:53:18 i Inläggen,

Hej fina du :) 
Denna lördag har bestått av ett tidigt skönt benpass i min ensamhet på gymmet. Testa på en ny övning också i ryggresnings-fällen. Uppånervänd DK å böj benen för att sedan lyfta dem upp mot taket, å pointa med tårna så du spänner HELA benen så blire gött tryck i gluteerna :))

Alltid kul med nåt nytt man snappat upp på instagram, blogg eller youtube!

Sen rullade dagen på med multivitamin, omega 3 & bcaa (från MM Sports) + en STOR flaska iskall FunLight Ginger & Pear <3 Dagens gröt fick lyxas till med både banan & äpple, kardemumma, kanel, mjölk & lite extra jordnötssmör så här på "cheat-day" & allt. 

Följde med mamma till Västerås för marknad & där blev det en Belgisk våfflor dessutom - DELISCH :*
Glöm förresten inte bort era mammor imorgon på Mors dag :)
Jag funderar btw på att införskaffa mig ett bälte att ha när jag kör ben, tycker jag tappar i ryggen lätt & det gillar jag inte! Provade med bälte idag & kändes riktigt skönt att få ett ordentligt stöd i knäböjen (Y) Blir förhoppningsvis ett med i nästa beställning från mmsports.se !

Nu blir det mera godis efter en av de bättre lördagarna ;) 
Hoppas ni har det superfint!

See you / DK 
Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela