DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

Fredag, Freitag!

Publicerad 2008-05-23 17:43:31 i Inläggen,

Hej sköna fredag.

Amerikansk fotboll på idrotten, det var kul :) Ingen som gråter över en bruten nagel där du! Aldrig gråta över en nagel :S

Det var vattenkrig i skolan, efter skolan var det impulsköp av snygga skor (bild längre ner), träffa en pojke, promenera lite och sist åka hem med mamma som varit hos frisören. Nu är hon sådär gulligt krullig :)

Äter lite naturgodis för att trösta mig över att jag inte hittar den SNYGGA shorts/byx-dressen på H&M:s hemsida. Det blir till att åka till Västerås! Annars beställs den i senaste katalogen ;)

Jag längtar efter Peace and Love more than ever!

Perelli vidare i Eurovision.. Som om SVerige vinner? never, never ever då alla andra länder buntar ihop sig och röstar på varandra.. sick.

image9
Stora bilden på stora smilet, nöjd med skorna!                  

Lilla bilden på lilla smilet, färgen lossnar..

p.s resultaten av nationella proven i tyska gav blandade känslor.. d.s

Handlat

Publicerad 2008-05-22 19:21:28 i Inläggen,

Guten Tag!

Dagen var ganska trevlig och började med en redovisning i skolan, jag fick vara en god lyssnare. Klänningen blir snyggare för varje gång *stolt* eftersom den blir mer hel för varje torsdag. :)

Har idag skrivit kommentar till Sofi, får se om hon svarar. Jag fattar inte hur vissa brudar kan se så bra ut i mittbena (Sofi) medan det blir konstigt på vissa? Jag antar att jag är ovan med det, därför det inte blir någe bra. Frisören den 5 Juni, klippning och slingor I hope!

Det blev ingen Tyska då NV hade MaB skrivning, stackarna..

Jag har nya skor från La Redoute, de har mycket fina grejer där men tyvärr är skorna av ganska dålig kvalitet. Färgen har lossnat från vänster sko. Jag blir ledsen.

Jag är riktigt sugen på en byxdress i vår/sommar, att match på Peace and Love vore great!

Jag får inte upp några bilder jag vill ha, de är av fel filtyp. Argh!

Kina

Publicerad 2008-05-16 16:43:48 i Inläggen,

Det är fredag igen! Äntligen! känner för att shoppa när vädret är så här tråkigt..

Spänd över tävlingen med Sofis mode, vill verkligen vinna partykläderna. De är varmt välkommna :)

Money money money, I want some, hoppas på sommarjobb inom kommunen i sommar. Annars kommer pengarna varken att rätta till kläder att ha på sig eller att överleva Peace and Love! Jag längtar så mycket, det ska bli ännu bättre än förra året, Johanna och Diane på P&L.

Hört nyheterna från Kina. Miljontals människor är hemlösa och ca 50 000 är döda.. :( Att prata om naturkatastrofer är inte kul.. Kontsigt att dessa katastroferna bara sker i östvärlden, visserligen tur för oss.. men varför är det inte rättvist?

Hörde också om en man som sålt sin fru. I SVERIGE?! Hur kan en man sälja sin fru som sexleksak till andra män? En kvinna på 19 år med förståndshandikapp! :(

Utländska biplomater får nu besöka de värst drabbade ställena i Burma. Bra de! FN och andra hjälporganisationer borde ha röjt militärjuntan ur vägen och gått in och hjälpt folket! Tyvärr är världen inte som jag önskar den var, den är långt ifrån.. :( världen är skadad.

image6 trevlig syn påväg till skolan, en pansarvagn under ett vitt skynke.. VITT av alla färger?! vit är oskulden och oskyldighetens färg, den ska inte användas inom militära sammanhang, inte inom krig! :(

Ett sorgligt inlägg denna fredag, vill inte ha fler sådana!  / Diane


Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela