DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

23 oktober

Publicerad 2010-10-23 09:44:01 i Inläggen,

Idag ska jag och mor ta en tur till olika butiker som jag redan skrivit upp. Eller jag har snarare skrivit upp vad jag är ute efter och så blir det till att leta reda på grejerna (A)

Rasmus har åkt mot Gustavsvik med 3 kompisar och ska bada hela dagen. När han kommer hem ska vi städa badhus för sista gången. Dubbeljobb i två veckor och jag fattar inte hur någon kan klara av detta under en längre period.. Kanske kommer man så småning om in i den felaktiga rytmen där man sover dåligt på natten och är halvt vaken på dagen. Jag har i alla fall provat och insett att detta inte är för mig. Hellre prestera på topp på ett jobb än att prestera halvpissigt på två... (A)

Efter ärenden på stan ska vi mot gymmet. Därefter får vi se vad dagen har att bjuda på.

Imorse när jag såg ut genom fönstret kom jag att tänka på Ture Sventon. Avsnittet då en herre kommer ända från London och behöver hjälp. London and the "London-fog" var vad jag kom att tänka på (A)
Ibland är man knas.

Nu ska jag förflytta mig.
Vill mysa med katten, men hon är ju inte här.. Blir kanske ett besök idag då :)

p u s


19 oktober

Publicerad 2010-10-19 22:06:33 i Inläggen,

Goder afton.

Duschen väntar och en kopp varmt vatten med honing efter det. Det var jag och tjejerna på dansen idag, Fia vilar upp sig men kommer nästa vecka we hope! :) För tillfället sitter jag och huttrar framför datorn på övervåningen. Jag ska ta mig i kragen (läs: handduken) och ta en varm dusch. Det jobbiga blir bara att gå ut ifrån badrummet där speglarna immat igen efter allt varmvatten. Hatar känslan när jag står med handen på kranen och försöker preppa mig i huvudet att jag ska göra allt snabbt så jag inte hinner frysa. Så vrider jag av vattnet, drar bort draperiet, roffar åt mig handduken och virar in mig. Torkar lite golv, försöker spegla mig lite bland dimman och sedan handen på dörrhandtaget... Ut i kylan, dvs. lägenheten.
(A)

Imorgon är det jobb och städ som gäller. Sista veckan med dubbeljobb, inte riktigt min grej att jobba hela dagen för att sedan komma hem, träna och så iväg och jobba någon timme igen. Sedan hem för att sova några timmar, upp lite tidigare än normalt för att hinna med den där hemska duschen som man inte orkade när man kom hem mitt i natten (A) Lyckligt lottad som har så bra sällskap på det senare i alla fall
-hjärta-

Ett härligt inlägg om dusch..

p.s Jag hatar träskorna på jobbet, 2 timmar och jag har skavsår.. d.s

Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela