DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

30 juni

Publicerad 2009-06-30 15:48:45 i Inläggen,

Tja, vad varmt och skönt det är ute idag! Visserligen är det väldigt varmt inomhus också men det är inte lika skönt (A)

Just nu är jag på mammas jobb. Efter att jag och Eloise varit i Månsan och solat cyklade vi till åkrahallen och sen "hem". Därefter bytte jag om för att gå bort till mamma så vi kan övningsköra. Dock gick det fortare att gå hit än vad jag trodde så jag fick lite extra tid över, nice för då kan jag låna datorn :)

Om ni vill veta så blev det Peter Pan till frukost idag, mysigt med Disney filmer!

Så som sagt nu blir det övningskörning. Blir kanske i cirkus 40 minuter sen tillbaka till Eloise för att antagligen spola av mig och sen hem till Farmor. Vi har nämligen bjudit in oss själva på pannkakor :) Snälla farmor (A)

Så vi hörs kanske senare, annars i morgon. Finns på mobilen annars duvet../Diane K
073 999 45 26

forts 29 juni

Publicerad 2009-06-29 22:59:20 i Inläggen,

Hej, jag är nybadad och insmord med Ldb Aloevera för den som vill veta.. och sitter nu här för att skriva lite om dagen och samtidigt torka ordentligt, två flugor i en smäll!

Jag och Eloise har chillat idag, har ju redan skrivit ett inlägg nedan om morgonen. Det blev ett skapligt absurbt avslut på inlägget eftersom en dam bokat datorn.. Sen har jag inte haft lust att sitta här hemma hos Kim och Malin på Malins dator, men nu sitter jag här. Hur som helst, efter biblioteket, där jag för övrigt lånade en BOK!, drog vi "hem" och softade. Läste/tittade på tv och sen lagade jag mat. Nudlar med ägg, majs och soya, helt ok! Till maten blev det film, 27 dresses, den var också helt ok :) Nu har jag alltså badat och slagit i huvudet i en hylla i sovrummet, skulle inte förvåna mig om det blir en fin bula.. Fick stå med fryst qornfärs tryckt mot skallen, hoppas det lindrade "bulbildningen"!

Nu är det då kväll och dagen har varit skön! Övningskörde med mor min vid fyra, snällt av henne. Hoppas på lika fint väder i morgon! Bara vara ute och bli solbränd, istället för att vara inomhus och typ sysselsätta sig med att äta?! :S

Nu ska jag kanske blänga lite på tv om jag orkar, blev astrött efter huvudsmällen..

Hoppas läsningen duger som någon typ av underhållning när du sitter inne vi datorn en stund och vilar huvudet från solsting :)

/ Diane K

29 juni

Publicerad 2009-06-29 13:01:17 i Inläggen,


Måndag förmiddag och jag och Eloise har hunnit med att hälsa på mamma på jobbet, hämtat skor, strumpor och byxor där. Sen blev det frukost och Pocahontas 2, haha. Och nu sitter vi på biblioteket eftersom datorn "hemma" är så seg. Det är rätt bra med allmänna datorer faktiskt, gratis är de också :) Like it.

Dock är det synd att vissa människor använder datorerna för att skriva hotbrev tillexempel.. Och skicka dem till skolan.. Men vem bryr sig nu då, det är sommarlov!! Skönt! Och vädret är underbart.

Nu ska någon annan ha datorn! Hörs

Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela