DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

31 december

Publicerad 2010-12-31 21:37:58 i Inläggen,

Än så länge har min nyårsafton inte varit annat än bra!
(förutom cepe-foten som inte blir bra, men den talar vi inte om)

Dagen började med lite av det bästa jag vet (a) Därefter en promenad (en långsam sådan) upp på stan - Lindex, H&M, kyrkogården, blomsterbutik, eurostore, intersport, systembolaget. Därefter blev det en sväng förbi Amithai för att kolla deras öppettider den 6:e januari. Pappsen tog en korv på Liljas och väl hemma blev det sen frukost iform av rostat!

Tv med världens bästa lillasyster som jag även tillbringat övriga dagen med + mor, far & delar av familjen Nyman-Eriksson. Kavajen är på och magen är mätt efter den traditionella räkcoctailen samt inbakad oxfilé med ädelostsås och potatisgratäng. För tillfället spelas det Buzz för fulla muggar och jag har även ringt min honeyboney.
-hjärta-

Nyår är verkligen bra i år. Rasmus är inte på andra sidan jorden utan han finns inom gångavstånd, I love it. Eloise bestämde sig för att haka på den traditionella middagen. Mor och far är goa och glada. Och jag och syster ska bege oss av mot Kim & Malin. :)


Även rätt glad över tanken som slår mig flera gånger om:
Det är  bara fredag, ledig lördag + söndag också! :)

p.s jag skippar löften nästa år tror jag, bara för att försäkra mig om att inte svika dem. Dock vet jag, och du vet likaså att det löfte jag gav dig för inte så länge sen är ett som alltid finns kvar hos mig, i mig, med mig och med dig. d.s
Jag sviker dig inte.

peace

26 december

Publicerad 2010-12-26 21:00:46 i Inläggen,

Jag har haft en riktigt trevlig jul och ser med öppna ögon fram emot nästa helg och nyår. God mat och trevligt sällskap!

Nu till något pissigt:
Juldagen började så bra.
Förfesten var riktigt bra!
Hotellvistelsen var riktigt rolig.
Allt slutade i stukad, svullen fot & kryckor.

Blir ej jobb imorgon för min del.. Jag håller redan på att ruttna av invaliditet typ.
Vafan jag kan ju själv.. (jobbigt att behöva be om hjälp..)

// trött tjej som just sett Inception och gillade den.

21 december

Publicerad 2010-12-21 06:03:04 i Inläggen,

Min fråga vid matbordet då jag såg att alla fyra adventsljusen brunnit var: "Har det redan varit 4:e advent?!"
Jag har ingen koll på vilked dag det är överhuvudtaget. Just nu känns alla dagar som måndagar, eller i alla fall likadana (A) Men snart är allt jobb över för fyra dagar. Då ska jag inse att det faktiskt är julafton på fredag!!! :)

För tillfället då:
Jag och Rasmus vaknade. Han hade ställt alarmet på 5.25. Så det är tur att jag är morgonpigg med tanke på att skjutsen är här 6.15. Good to be on time (A) Pappsen var också upp lite tidigare än vanligt för Robin skulle hämta upp honom och sedan färdas mot Uppsala, eller andra sidan av staden sett härifrån. Mor är också vaken, halvt i alla fall. Hon brukar kunna se rätt trött ut på morgnarna men är samtidigt den som är uppe fört en ledig dag (A) Charmtrollet sover fortfarande och det ska hon få fortsätta med :)

Nu ska jag packa ner matlådan, sista innan jul, för i morgon bjuds det på jullunch :) Sen börjar jobbet den 27:e igen. 4 dagars ledighet känns som ren lyx efter dessa veckor kan jag säga!


någon gång förra vintern - me and my beloved

pce
Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela