DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

31 oktober

Publicerad 2009-10-31 16:29:20 i Inläggen,

Halloween! Det finns godis hemma hos oss om du kommer hit och har klätt ut dig tänkte jag (A) Men hey, jag har hört rykten om att det kommer finnas godis hos systrarna Rey ikväll ;) Jag tar blixten dit, han står hos Kim. Hahah du fattar ingenting va? Inte jag heller (A)

Jag fick sovsällskap, alltid lika mysigt! Vissa av oss skulle ju se Johan Falk film (numero dos) men somnade visst. Får bli en annan gång :) Blev iallafall lite frukost och utklassning i Maja, oh yes!

Sitter hemma nu efter att ha vart i västerås med mor och far. Jag har en Nokia för tillfället, den är köpt på Ica Maxi - 299 pix.. reservtelefon i cirkus 10 arbetsdagar.. Bättre än inget! :) Dock kommer jag bli riktigt arg om den här telefonen är bättre än den Sony Ericsson jag lämnade in i dag.. skulle inte förvåna mig..

Just nu är det bara datorn en stund, sen lär jag duscha och plåstra om min fot inför party-kvällen :)
Woho

kläder för kvällen?


ses i natt30 oktober

Publicerad 2009-10-30 14:25:12 i Inläggen,

Fredag, Friday, Freitag.

Jag och Eloise har just kommit hem efter massage, baguette och bad i Sätrabrunn. Det var nice! Tack mor och far :) Just för stunden sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig, tror inte det blir sådan stor hit om jag tränger mig in och duschar med Eloise (A) HAhaha

Jag har iallafall varit vaken sedan 6-halv sju, då en viss person skulle upp och åka iväg. Helt lugnt, är nog f*n mer av en morgonmänniska är kvällsmänniska I think (A) Det blev en tur till Åkrahallen för att köpa fil och sedan buss ut på landet.

Under gårdagen blev det ändrade planer. Eller det blev planer rättare sagt för jag hade då inga innan jag fick besök, kollade på Mammas pojkar, spelade kort och åkte bort mot Skuggan. Var hemma vid halv två-halv tre tror jag. Helt ok torsdag eller hur :) Idag blir det förhoppningsvis lite springa ner på stan, sen dans ikväll :) Kanske eventuellt ett besök på 50-års kalas. Garanterat en dusch där någonstans emellan (A)

Nu ska jag inta duschen här hemma för nu är ola klar :)

Ses
Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela