DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

31 december

Publicerad 2010-12-31 21:37:58 i Inläggen,

Än så länge har min nyårsafton inte varit annat än bra!
(förutom cepe-foten som inte blir bra, men den talar vi inte om)

Dagen började med lite av det bästa jag vet (a) Därefter en promenad (en långsam sådan) upp på stan - Lindex, H&M, kyrkogården, blomsterbutik, eurostore, intersport, systembolaget. Därefter blev det en sväng förbi Amithai för att kolla deras öppettider den 6:e januari. Pappsen tog en korv på Liljas och väl hemma blev det sen frukost iform av rostat!

Tv med världens bästa lillasyster som jag även tillbringat övriga dagen med + mor, far & delar av familjen Nyman-Eriksson. Kavajen är på och magen är mätt efter den traditionella räkcoctailen samt inbakad oxfilé med ädelostsås och potatisgratäng. För tillfället spelas det Buzz för fulla muggar och jag har även ringt min honeyboney.
-hjärta-

Nyår är verkligen bra i år. Rasmus är inte på andra sidan jorden utan han finns inom gångavstånd, I love it. Eloise bestämde sig för att haka på den traditionella middagen. Mor och far är goa och glada. Och jag och syster ska bege oss av mot Kim & Malin. :)


Även rätt glad över tanken som slår mig flera gånger om:
Det är  bara fredag, ledig lördag + söndag också! :)

p.s jag skippar löften nästa år tror jag, bara för att försäkra mig om att inte svika dem. Dock vet jag, och du vet likaså att det löfte jag gav dig för inte så länge sen är ett som alltid finns kvar hos mig, i mig, med mig och med dig. d.s
Jag sviker dig inte.

peace

Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela