DianeK

Bloggen om livet enligt DK - Fysioterapeutprogrammet. Familj. Träning. Kost. Fitness.

Kina

Publicerad 2008-05-16 16:43:48 i Inläggen,

Det är fredag igen! Äntligen! känner för att shoppa när vädret är så här tråkigt..

Spänd över tävlingen med Sofis mode, vill verkligen vinna partykläderna. De är varmt välkommna :)

Money money money, I want some, hoppas på sommarjobb inom kommunen i sommar. Annars kommer pengarna varken att rätta till kläder att ha på sig eller att överleva Peace and Love! Jag längtar så mycket, det ska bli ännu bättre än förra året, Johanna och Diane på P&L.

Hört nyheterna från Kina. Miljontals människor är hemlösa och ca 50 000 är döda.. :( Att prata om naturkatastrofer är inte kul.. Kontsigt att dessa katastroferna bara sker i östvärlden, visserligen tur för oss.. men varför är det inte rättvist?

Hörde också om en man som sålt sin fru. I SVERIGE?! Hur kan en man sälja sin fru som sexleksak till andra män? En kvinna på 19 år med förståndshandikapp! :(

Utländska biplomater får nu besöka de värst drabbade ställena i Burma. Bra de! FN och andra hjälporganisationer borde ha röjt militärjuntan ur vägen och gått in och hjälpt folket! Tyvärr är världen inte som jag önskar den var, den är långt ifrån.. :( världen är skadad.

image6 trevlig syn påväg till skolan, en pansarvagn under ett vitt skynke.. VITT av alla färger?! vit är oskulden och oskyldighetens färg, den ska inte användas inom militära sammanhang, inte inom krig! :(

Ett sorgligt inlägg denna fredag, vill inte ha fler sådana!  / Diane


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Diane

Sjukgymnaststudent från Sala med miljoner tankar i huvudet - jämt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela